NESLİ'NİN KONULARI

14 Şubat 2011 Pazartesi

14 Şubat Pastası


Sevgililer gününüz kutlu olsun !!! 

7 yorum:

nnbaLo dedi ki...

artık üç kalpli mi yapıyorsun sevgililer günü pastanı :)sevimli bir pasta olmuş.ellerine sağlık.

nescake dedi ki...

Evet canım. Hatta pastanın diğer tarafına da adını yazdırdı Demir :)

Unknown dedi ki...

Nesli'ciğim ellerine sağlık, haftasonu siparis pastanla uğrasınca "Sevgililer Günü" için uğraşamaz demiştim ama yanılmışım...Çok güzel olmuş, ellerine sağlık...

nescake dedi ki...

Aslında bende çok düşündüm ama sonra küçük bir pasta yapmaya karar verdim Zeynep. Sevgililer günü bahane, arşive yeni bir pasta eklenmesi şahane :))

Unknown dedi ki...

Mukemmel 3 kalpli :) bir pasta. Ellerine saglik. Gorunusu kadar tadi da guzeldi. Nice mutlu sevgililer gunleri...

dersaadet dedi ki...

Neslicim merhaba ;lise yıllarından yaptığın harika çizimleri bilen biri olarak yaptığın pastalara şaşırmadım doğrusu:)sende bir sanatçı ruhu vardı,ben şimdi bu bloğunun yanında harika çizimlerini yayınladığın bir moda bloğu da beklerim canım:):):)yazdıkların yaptıkların herşey harika görünüyor,eminim tatları da öyledir.yıllar sonra sanal alemden de olsa görüşmek çok hoşuma gitti,sevgiyle kal!!umarım bir gün biryerlerde karşılıklı yaptığın pastaları da yeriz.Başarılarının devamını diliyorum arkadaşım,Demir'i de öpüyorum.
FATMA YILDIRIM
"Başkan":):):)

nescake dedi ki...

Fatma'cım merhaba,

Ne kadar güzel seni burada görmek. Çok mutlu oldum. Moda çizimlerim çok geride kaldı. Aslında üniversitenin son 2 yılı moda kursuna da gittim, diplomayıda aldım ama hayat beni planlamaya doğru itti sanırım. Şimdi yeniden tasarıma yönelik birşeyler yapmak beni mutlu ediyor. Pastalarımı birlikte yemeği çok isterim. İnşallah böyle bir fırsatımız olur birgün.

Sevgili Başkan, seni burada daha sık görmeyi umuyorum ve tekrar teşekkür ediyorum. Sevgiler,