NESLİ'NİN KONULARI

4 Mart 2013 Pazartesi

Angry Birds Pastası

_MG_3645

Angry Birds pastasını Sevgili Çınar için yaptım...

_MG_3643 

 

4 yaşını dolduran Çınar, Angry Birds hayranı ...  Çınar, "Deniz Pastası"nı yaptığım Deniz'in ve "Şimşek Mc Queen Pastası"nı yaptığım Güney'in kuzeni ; ve çok sevgili arkadaşım Filiz ablanın yeğeni. Doğumundan itibaren hikayelerini dinliyoruz Çınar'ın. Pastasını yaptığıma çok sevindim bu yüzden :)

_MG_3627

Demir'in de sevdiği Angry Birdsleri yaparken oğlumun desteğini aldım her zaman ki gibi... Zaman zaman çok motive etse de eleştirilerinden de nasibimi aldım tabii...

_MG_3622

Karakterleri yaparken kendimi kaptırmışım yaklaşık 20 tane figür oldu pastanın üstünde. Çınar ve arkadaşları çok mutlu olmuşlar figürleri paylaşıp yerlerken...

_MG_3651

_MG_3640

 Aslında Demir'in yorumuna göre kuşları mutlu çizmeliymişim ve Angry Birds değil, Happy Birds olmalılarmış, çünkü benim tasarımımda kuşlar zaten yumurtalarını kurtarmışlar ve domuzları kovmuşlar. Gerçekte, benim -Çınar'ın özel isteği ile -mavi kuşları yerleştirdiğim  tahtaların üstünde domuzların olması gerekiyormuş. Karakterlerine aşina olsam da konuyu bilmiyorum tabii :)

_MG_3623

 Çınar'a sağlıklı, mutlu, neşeli, keyifli çok güzel bir ömür diliyorum. Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara Çınar :)

Kolajlar

NOT: Çınar'ın babasının yönetmenliğini yaptığı Türkiye'nin ilk Fantastik çocuk filmi "Hititya" 1 Martta gösterime girdi. Biz Demir'le ilk fırsatta gideceğiz. Siz de kaçırmayın!